Werk met ons samen


  • Locatie: (Nederland)

Orona The Netherlands

ORONA is een wereldwijd toonaangevend bedrijf in de liftbranche met 57 jaar ervaring op het gebied van onderhoud, reparatie en modernisering van liften en roltrappen van alle fabricaten en typen, binnen alle marktsectoren. Met een servicedekking van heel Nederland, biedt het bedrijf een aanzienlijke ervaring op de markt en een gespecialiseerde infrastructuur die ondersteund wordt door een globale organisatie. ORONA heeft zich gewijd aan een efficiënt innovatiemodel dat heel de waardeketen dekt. Het meest herkenbare symbool van deze betrokkenheid met innovatie, Orona Ideo, is een locatie voor onderzoek en innovatie met business-, opleidings- en onderzoeksactiviteiten op één plek aan het worden binnen Europa. - Van elke 10 nieuwe liften die in Europa worden geïnstalleerd, is er één van Orona. -Meer dan 100 landen hebben producten van Orona geïnstalleerd. -Wereldwijd zijn er 250000 liften met Orona-technologie. -Eerste liftfabrikant ter wereld met certificaat voor Milieuvriendelijk Ontwerpen (ISO 14006). Meer informatie www.orona.nl

Functieomschrijving

Het DNA van ORONA is uitgekristalliseerd in onze waarden: Betrokkenheid, Betrouwbaarheid en Snelheid en vormt een duidelijke ondersteuning van onze ambitie om ons te ontwikkelen en te transformeren door middel van mensen –het belangrijkste onderdeel van de motor voor verandering- en door middel van onze processen en systemen om antwoorden te vinden op de nieuwe mogelijkheden van nu en van de toekomst.

Kom ook bij ORONA werken, kies voor een baan bij een solide bedrijf, met doorgroeimogelijkheden en een positieve toekomst.

Wij bieden een hoogwaardige werkomgeving.

Stuur ons uw CV

Baan gesloten

  • Locatie: (Nederland)